Tietoja yrityksestä

Painopinta Finland Oy on Sodankylässä toimiva mainostoimisto ja mainosalan erikoisliike. Toimimme samassa mediatalossa Lapin Lehtikustannus Oy:n kanssa. Pystymme toteuttamaan yrityksien, yhteisöjen sekä yksityishenkilöiden tarvitsemia markkinoinnin palveluja laajasti ja monipuolisesti.

Painopinta Finland Oy on perustettu vuonna 2008. Yhtiö jatkaa lähes 30 vuotta alalla toimineen Mainos Törmäsen kokemuksella.

Palvelutarjontamme on monipuolinen. Toteutamme kokonaisvaltaista mainos- ja markkinointipalvelua. Suunnittelemme asiakkaan tarpeiden mukaan logosuunnittelua sekä yrityksen graafisen ilmeen. Toteutamme yrityksen tarvitsemat käyntikortit, esitteet ja lomakkeet ammattitaidolla. Toteutamme toimitilojen ulkoisen ilmeen suunnittelun asiakkaan toiveiden mukaisesti, toteutamme liiketilojen ikkunoiden ja valomainosten teippaukset. Toteutamme liiketilan sisätilojen opasteiden suunnittelun ja toteuttamisen.

Suunnittelemme ja toteutamme myös ajoneuvojen teippaukset yrityksen ilmeen mukaisesti. Suunnittelemme ja valmistamme Roll-up:t, Banderollit, suurkuvatulosteet, liikennemerkit ja muut tarvittavat opasteet. Toteutamme tarvittaessa toimitilojen ikkunoiden teippaukset auringonsuojakalvoilla. Suunnittelemme ja toteutamme markkinointilehdet ja esitteet sekä lehti-ilmoitukset.

Suunnittelemme ja toteutamme myös persoonallisten tapettien tulostamisen mikäli jokin seinä halutaan tapetoida tilaajan haluamalla kuvalla. Suunnittelemme ja toteutamme yhteistoiminnassa kotisivut.

Autamme ja neuvottelemme lehtimainonnasta Sompio- ja Inarilainen paikallislehdissä sekä matkailumarkkinointilehdissä Saariselän Sanomat ja Kulta-Lapin Kesä sekä tarvittaessa venäjänkielisessä Otpuski - lehdessä.

Toimipisteemme sijaitsee Sodankylässä mutta toimimme koko Suomen alueella. Asiakkaitamme on aina Helsingistä Utsjoelle saakka, lähetämme ammattitaidolla valmistetut tuotteemme suoraan tilaajalla.

Kysy tarjousta palveluistamme, vastaamme mahdollisimman nopeasti ja annamme ammattitaitomme ja osaamisemme käyttöösi.